Saturday, 12 March 2016

Makeup Tutorial by Nurul Gan: My Everday Makeup Look

Hello you allsss,

         Aku memang minat makeup gila. So hari-hari tu mesti kena pakai makeup (except kalau bersukan lah). So dekat bawah ni aku ada buat satu makeup video (untuk suka-suka je), makeup yang aku pakai hari-hari.

         Ni lah makeup yang aku guna hari-hari pergi kerja. Untuk list barang apa yang aku pkai you can refer below. Aku harap korang dapat learn something from this. Enjoyyy.


Product used in this video:

Smashbox Primer
Tarte liquid foundation
Rimmel stay matte powder
Sephora bronzer
Clinique Blush Pop in Plum Pop
Morphe eyeshadow palette in 350
Cyber Colors lash amplifier mascara
Simply Pretty Color Magic lipstick in Mango yellow (Avon)
Perfectly Matte lipstick in Au Naturale (New will launch in May 2016)

Thank you.

No comments:

Post a Comment