Tuesday, 10 May 2016

Challenge: Spicy Korean Noodle Challenge featuring Arina & Mary from Clevergirl!



Hi Guys,

2 days back we've posted a video on a challenge that has been going around the social media. We've invited Mary from Clevergirl to join us as well. It was a really fun recording session. We had a good laugh. Actually dah lama aku and Arina buat page thefashionreps instagram & thefashionreps youtube channel. Tapi dah lama kitaorg tak update apa-apa. But anyway, lepas ni every Sunday kitaorg akan update and upload a video. So please stay tune for the next video okay?

Honestly, masa mula-mula tu macam rasa, takkan lah pedas sangat. Kalau pedas pun sure aku boleh tahan. Sebab aku memang suka pedas. Tapi sekali masuk mulut, rasa macam nak berenang dalam kolam renang terus. Seriously memang pedas. Tak tipu. Sekali suap je dkt mulut, lidah rasa terbakar. Badan tiba-tiba rasa panas, berpeluh, kepala pening, rambut gatal-gatal ( bak kata Mary) dan lain-lain lah. Memang noodle yang paling pedas aku pernah jumpa.

Anyway, kalau korang free visit lah our Youtube channel and watch this video. Plus, jangan lupa subscribe. :) Anyway, jumpa korang on my next post.