Sunday, 27 March 2016

Makeup tutorial by Nurul Gan: One eyeshadow makeup look

Happy Sunday you alls,

Aku baru je upload makeup tutorial dekat Youtube channel aku. Setiap hari Ahad aku akan post makeup look/ apa-apa video yang berkenaan dengan makeup. I really hope you guys can support my channel by following it at nurulgan.

Untuk video kali ni, aku hanya menggunakan 1 jenis eyeshadow saja untuk dapatkan look ni. Sangat simple and sesuai untuk orang yang baru nak start pakai makeup yang tak tau macam mana nak gabungkan warna. Senang gila okay!


Ni finish look nya.

Aku guna 1 eyeshadow sahaja. Urban Decay in Lost.
Retro matte liquid lipstick from MAC.

Product yang aku gunakan untuk dapatkan look ni.
Brushes & powder puff yang aku gunakan until look ni.







7 comments:

  1. nice..may i know what did u use for your skincare?

    ReplyDelete
  2. nice..may i know what did u use for your skincare?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pakai tati skincare. i ada review on this skincare line. just look for it on my previous post. 😊

      Delete
  3. thanks..will definitely try..u pki the whole set with toner n serum ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope. i pkai the trial pack. ada cleanser, night cream, day cream, treatment cream and sunblock 😊

      Delete
  4. I see..placed my order already..hopefully it will suits my skin too.. :) btw watched your video tutorial..nice..keep it up! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwww~ thanks hun. i will post next video soon. stay tune ya!!

      Delete